En velsmagende og fyldig kartoffelsalat med kylling og masser af krydderurter. Velbekomme!

Tilberedning

45 min - 4 personer

Skrub kartoflerne og kog dem i 12-15 min. til de er møre. Afkøl kartoflerne.

Pensl kyllingebrysterne med lidt olie og grill på en grillpande til kødet er mørt. Drys med salt.

Skær agurken i små tern og tomaterne i både.  Skær radiser i skiver. Hak krydderurterne og vend med creme fraiche og sennep og smag til med salt og peber.

Vend kartofler med urtedressing og dernæst agurk og tomater. Skær kyllingbrysterne i skiver.

Anret kartoffelsalaten på et fad og top med radiser og kylling. Krydr med peber og drys med klippet purløg.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Kartoffelsalat med kylling og urtedressing

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.