En alternativ udgave af den klassiske arabiske salat, tabbouleh – med perlerug i stedet for couscous og fyld af skønne råvarer som asparges, radiser og kørvel. Virkelig lækker!


Tilberedning

45 min - Tilbehør til 4 personer

Kog perlerug som angivet på emballagen og afkøl.

Knæk den træede ende af aspargesene og skær dem i små stykker. Damp dem i 1 minut.

Skær radiser i skiver. Halver agurken på langs. Fjern kerner med en teske og skær agurken i små tern. Skær cherrytomaterne i både.

Skyl krydderurterne og slyng dem godt - brug fx en salatslynge eller kom krydderurterne i en frysepose og ryst godt, så vandet drypper af.

Hak krydderurterne og vend med perlerug, grønsager, reven citronskal og ekstra jomfru olivenolie. Smag til med salt og peber.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.