En nem, sund og hurtig wokret, hvor der bliver fyret godt op under smagsløgene.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær rød peber i strimler. Skær springløg i 4 cm stænger. Halvér squashen på langs og skær den i 2 cm skiver. Snit chilierne i grove strimler og skær de tørrede chilier i 1 cm ringe.

Steg kylling og hvidløg gyldent i ca. 3 minutter i en sauterpande eller wok. Vend alle grøntsagerne sammen med kyllingen, hæld chili-, soja-, fiskesauce derpå og lad det stege videre i ca. 3-4 minutter ved jævnlig omrøring. Smag til med sukker og salt.

Anret med cashewnødder og frisk koriander og servér med jasminris og sød chilisauce.

Opskriften udviklet af Carsten Kyster

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.