Uhm… snart er der serveret. Du kan vælge hakkebøf i stedet for kylling.


Tilberedning

45 min - 4 personer

Rens svampene. Skræl jordskokkerne og skær dem i skiver. Pil løgene og skær dem i tynde både. Skær æblerne i kvarte, fjern kernehus og skær æblerne i tynde både.

Smelt smørret på en pande og steg jordskokker og løg ved god varme i 3-5 min. Sørg for at ryste panden godt, så det ikke brænder på. Tilsæt svampe og steg yderligere et par minutter. Tilsæt æbler og timian og sænk varmen. Steg yderligere ca. 2 min. Tilsæt eddike og lad det fordampe. Smag til med brun farin, salt og peber.

Bank kyllingebryststykkerne let fladt med håndryggen. Krydr med salt og peber. Varm olien på en pande og steg kyllingestykkerne i ca. 4 min. på hver side til kødet er mørt. Tag kødet af panden og hold det varmt.

Kom sennep og bouillon på panden og kog op. Tilsæt fløde og kog op. Smag saucen til med friskrevet peberrod, salt og peber. Server kyllingen med kogt fettuchini, svampe, jordskokker, æbler og flødepeberrod.

Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Henrik Freek

 

 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Kylling med svampe, æbler og flødepeberrod

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.