Vi varierer den klassiske burger med kylling og en nem peanutsauce. Mmm... det er godt.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Bank kyllingestykkerne let flade med håndryggen og krydr med salt og peber. Varm olien på en pande og steg kyllingestykkerne i ca. 5 min. på hver siden, til kødet er gennemstegt.

Skyl babyleaves og slyng den tør. Skær agurken i skiver. Skær løget i tynde skiver. Vend agurk med løg og koriander.

Rør ingredienserne til peanutsauce sammen.

Lun brødene og smør med peanutsauce. Fyld brødene med salat, kylling og agurkesalat. 


Opskrifter og styling Lone Kjær 
Foto Anders Schønnemann 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.