Har du en svaghed for sprød dobbeltpanering samtidig med, at du gerne vil spise sundt? Så er løsningen her – det smager fantastisk!

Tilberedning

30 min - 4 personer

Bank kyllingebrysterne flade med en kødhammer. Vend dem i mel, sammenpisket æg og rasp tilsat salt og peber.

Varm olien på en slip-let-pande og steg kyllingeschnitzlerne sprøde i 5 minutter på hver side. Kødet skal være gennemstegt, så tjek inden du tager det af panden. 

Halver avokadoerne, fjern sten og mos kødet ud med en ske. Flæk chilien, fjern kernerne og hak den fint. Kom avokado, chili, presset hvidløg, citronsaft og yoghurt i en blender. Kør et kort øjeblik. Guacamolen må godt være grov. Hak tomaterne. Hak koriander og vend begge dele i guacamolen. Smag til med salt og peber.

Top rugbrødet med salat, kyllingeschnitzel og tomatguacamole. Pynt med frisk koriander.

Tip
Tomatguacamolen er også suveræn som dip til både rå grønsager og nachos.

Opskrift og styling: Lone Kjær
F
oto Henrik Freek

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Kyllingeschnitzel med spicy tomatguacamole

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.