Hvem elsker ikke spaghetti med kødsauce? Det her er Sæsons favorit med kødboller og en tomatsauce med sæsonens friske tomater. Bedre bliver det ikke.

Tilberedning

30 min. - 4 personer

Skyl og hak persillen. Rør hakket kød med persille, presset hvidløg og parmesanost til en fars. Krydr med salt og peber.

Form farsen til kødboller på størrelse med store valnødder og læg dem på en bageplade med bagepapir. Steg kødbollerne i ovnen ved 175 grader i 15 min.

Hak løget fint. Hak tomaterne fint. Skær peberfrugt i små tern.

Varm olien i en lille gryde og svits løg med presset hvidløg. Kom 2/3 af tomaterne i gryden sammen med peberfrugt og varm op. Tilsæt tomatpure og timian og lad tomaterne simre i ca. 5 min. ved svag varme. Blend saucen og smag til med salt og peber. Tilsæt resten af tomaterne og vend kødbollerne i tomatsaucen. Varm saucen op.

Kog spaghetti som angivet på emballagen. Server spaghetti med kødboller i tomatsauce, parmesanostflager og blade af frisk basilikum.

Spice it up… Server retten med hvidløgsstegte champignon drysset med persille.

 

Opskrifter og styling Lone Kjær, Foto Anders Schønnemann

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.