Et godt eksempel på, at der kan komme vidunderlig mad ud af noget så simpelt som løg, en dåse tomater og et par dåser tun.

Tilberedning

45 min - 4 personer

Snit løgene i tynde strimler og svits dem i olien i en gryde.

Skru ned for varmen, læg låg på gryden og lad løgene simre i ca. 20 minutter til de har en kompotagtig konsistens.

Tilsæt tomater og rosmarin og smag til med salt og peber.

Fordel løgblanding og herefter tun, oliven og revet ost på pizzabunden.

Bag den ved ca. 225°C i 20-25 minutter til kanterne er gyldne og sprøde og osten smeltet.

Energi pr. person
2800 kJ (670 kcal)
Fordelt på:
protein 22%
kulhydrat 56%
fedt 22% (16 g)
Frugt og grønt pr. person: Ca. 250 g

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.