Brug forskellig slags kød til grillspyddene. Husk at resultatet bliver bedst, hvis kødet får lov at marinere mindst et par timer


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær kødet i tern og kom det i en frysepose. Skær citronerne i halve og pres saften ud. Kom saft og citroner i fryseposen sammen med persille, presset hvidløg, olie og salt. Bind en knude på posen og lad kødet marinere mindst et par timer.

Skyl salaten og afdryp. Skyl krydderurterne og hak dem. Vend salat med krydderurter, bær og melon skåret i tern. Skær fetaosten i tern og vend i salaten. Dryp olie og eddike over.  Skær rødløg i både.

Fordel kød og løg på spyd og grill på alle sider til kødet er mørt. Server salaten til grillspydene. 

Tip
Spyddene kan også tilberedes med forskellige slags fisk  

Opskrifter og styling Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.