Der er masser af mad og god smag i salaten, hvor persille spiller en afgørende rolle.

Tilberedning

45 min - 4 personer

Skyl quinoa og kog i bouillon som angivet på emballagen og afkøl.

Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem på en grillpande i ca. 3 minutter på hver side, afhængig af tykkelse og hvor rødt du kan lide kødet.

Pluk bladene af persillestilkene og skyl dem godt. Slyng dem tør. Pil og skær løget i tynde både. Skær agurken i små tern. Vend quinoa med persille, løg og agurk.

Anret på et fad med kød skåret i skiver. Smuldr fetaost over.

Ryst ingredienserne til dressingen sammen og dryp over salaten.

Tip
Quinoa kan sagtens erstattes af bulgur, cous cous, perlebyg, perlespelt eller kogte kartofler i skiver.

Rør evt. en stor portion vinaigrette og opbevar i en lille flaske, så du ikke skal ryste dressing sammen hver aften

Opskrifter og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek Christensen

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.