En smuk og smagfuld omelet til de dage hvor der er lidt mere tid til at kræse for morgenmaden. Prøv også at lave omeletten til frokost.

Tilberedning

15 min - 2 personer

Pisk æggehviderne stive.

Pisk æggeblommerne luftige med fløde.

Krydr med salt og peber og vend de stiftpiskede æggehvider i.

Bræk det træede på aspargesene af og halver dem på langs.

Smelt lidt smør på panden og læg aspargesene i bunden af panden og hæld æggemassen hen over. Steg ved lav varme til æggemassen er stivnet.

Fordel hytteosten på halvdelen og fold den anden halvdel hen over.

Drys med dild og kørvel og server straks med brød.

 

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen, Fotograf Betina Hastoft

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.