Der er masser af smovs over pastaretten, som meget nemt kan blive en ny familiefavorit

Tilberedning

30 min - 4 personer

Rens porrerne og skær dem i strimler eller ringe. Skyl porrerne godt. 

Pil og hak løget. Skær laksen i mindre stykker. Hak dilden. 

Kog pastaen som angivet på emballagen. 

Varm olien i en gryde og svits løg, porre og presset hvidløg, uden at det tager farve. Tilsæt laks, bouillon og fløde og kog op. Smag til med salt og peber og vend hakket dild i saucen. 

Afdryp pastaen og vend med saucen. Server straks. 

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.