Enkelt, lynhurtigt og lækkert – prøv det!

Tilberedning

30 min - 4 personer

Kog pastaen efter anvisning på emballagen og afdryp den i en sigte.

Bræk eller skær den træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i 3 cm stykker. Skær løget i små tern. Svits løget i olien i en gryde. Tilsæt bouillonen og kog det op. Kom asparges, citronsaft og citronskal i. Kog det sammen under omrøring 2 min. Udrør majsstivelsen i fløden og rør det i. Kog det kort op. Smag til med salt og peber. Vend pastaen i aspargessaucen. Server straks pyntet med basilikumblade og citronskal.

Energi pr. person: 2740 kilojoule (660 kcal)
Energifordeling:
Protein: 22 g- 14 %
Kulhydrat:96 g- 60 %
Fedt:19 g - 27 %
Grøntsager pr. person: 240 g

Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard, foto: Martin Dyrløv

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.