Hverdagsmad i verdensklasse, hvor det meste tilberedes i ovnen. Retten kan også laves med svinekoteletter eller skinkeschnitzler i stedet for kylling.

Tilberedning

45 min - 4 personer

Bank kyllingestykkerne let flade. Krydr med salt og peber og læg en skive parmaskinke på hver. Fastgør med grillspyd. Varm olien på en pande, brun kyllingestykkerne på begge sider og læg dem i et ovnfast fad med bagepapir.

Skær løgene i kvarte og læg dem på bageplade med bagepapir sammen med tomaterne. Dryp olivenolie over og krydr med salt og peber. Bag i ovnen i ca. 20 min. ved 200 grader. Efter ca. 10 min. kommes fadet med kyllingen også i ovnen.

Kog pastaen som anvist på pakken og afdryp. Skyl og hak persille og basilikum. Vend krydderurter, olivenolie og presset hvidløg i den lune pasta. Top med frisk parmesanost og server med bagte løg, tomater og kyllingespyd.

 

Opskrifter og styling: Lone Kjær
Foto: Tia Borgsmidt

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Pasta med kylling i svøb og bagte tomater

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.