En super nem og meget børnevenlig ret.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Tænd ovnen på 220 grader. Smør et lille ovnfast fad med lidt olie. Skyl kyllingebrystfileten, og læg den i fadet. Smør pestoen på kyllingen og sæt fadet i ovnen. Steg pestokyllingen i ca. 15 minutter. Se om kyllingen er stegt: Stik en kødnål i kyllingen. Hvis kødsaften er klar, er kyllingen stegt.

Skær pestokyllingen i tykke skiver, og læg skiverne på et fad. 

Krydrede gulerødder
Vask og skræl gulerødderne. Skær gulerødderne i tynde stave. Varm olie på en panden og skru ned. Svits gulerodsstavene på panden. Skyl og hak rosmarinbladene. Kom den hakkede rosmarin på panden og bland. Kom balsamico-eddike på panden og bland.  

Steg gulerødderne ved svag varme i ca. 10 minutter til de er møre og sprøde. Smag gulerødderne til med lidt salt og peber. 

Pynt med hakket persille og smuldret feta.

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.