Et pitabrød i madpakken er populært hos de fleste aldersgrupper. Her har vi brugt de sunde fuldkornspitabrød - kig efter fuldkornsmærket.

Tilberedning

30 min - 4 pitabrød

Rør kødet med barbecuesauce. Form 4 flade bøffer. Krydr bøfferne med salt og peber og drys dem med hvedemel. Steg bøfferne i olie på en pande.

Snit kålen fint, riv gulerødderne og skær peberfrugten i tern. Bland alle grøntsagerne i en skål.  Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Vend dressingen i salaten.

Lun evt. pitabrødene. Skal de med i en madpakke skal de afkøles igen. Kom bøffer og coleslaw i pitabrødene.

Tip
Smag evt. dressingen til med paprika.

Opskrift og styling: Udviklet af Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Henrik Freek

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Pitabrød med barbecuebøffer og coleslaw

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.