Her giver vi sæsonens kål lidt asiatisk tvist og det smager rigtig godt til fx et grillstegt laks og kartofler

Tilberedning

45 min - 4 personer

Halver kålen, fjern de yderste blade og stokken. Snit kålen meget fint - brug evt. et mandolinjern. Kom kålen i et dørslag, drys med salt og sukker og vend godt rundt. Lad kålen stå ca. 30 minutter. Vrid kålen fri for overskydende væske og kom den i en skål.

Riv gulerødderne groft på et rivejern og vend med kål, hakket koriander og peanuts.

Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med flydende honning. Dressinge skal hverken være for sur eller for sød. Vend dressingen i salaten. 

Krydr laksebøfferne med salt og peber og steg dem på grillen eller en grillpande i ca. 3 minutter på hver side. 

Server med kålsalat og kartofler.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.