Rul dine egne spicy rispapirsruller med fyld af grønkål og krydret svinekød. Super nemt og lækkert.

Tilberedning

30 min - 4 pers

Skyl grønkålsbladene godt og afdryp dem i en si. Hak kålen fint enten i en foodprocessor eller med en kniv på et skærebræt. Skyl og afdryp spirer og koriander.

Krydr koteletterne med salt og peber. Varm olien op på en pande. Brun koteletterne på begge sider og steg dem herefter ca. 3 minutter på hver side. Afkøl koteletterne lidt og skær dem i tynde strimler, kasser fedtkanter. Kom koteletstrimlerne i en skål og vend sojasauce og sød chilisauce i.

Dyp rispapir i koldt vand, til de netop er blevet bløde. Læg rispapir på et rent skærebræt. Fordel grønkål, koriander, spirer, peanuts og kød på rispapirstykkerne. Fold siderne lidt ind over fyldet og rul det sammen til små ruller. Skær evt. hver rulle i 2 stykker lige før servering.

Server rullerne med limebåde, sojasauce, sød chilisauce og grofthakkede peanuts.

Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Rispapirsruller med grønkål og krydret kød

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.