Salaten ser ikke kun guddommelig ud. Den smager også fantastisk af fremmede himmelstrøg.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Steg laksen på en grillpande i ca. 3 minutter på hver side.

Skyl salaten og slyng den tør. Halver agurken og skær den i skiver på skrå. Skræl gulerødderne og skær i skiver. Skær avokadoer i skiver og dryp citronsaft over. Snit forårsløg.

Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Rør chili med limesaft, sesamolie og honning. Vend salat med dressing, kogte ris og hakket koriander.

Anret salaten på et fad med agurk, gulerødder og avokado. Del laksen i flager og top på salaten sammen med forårsløg. Drys med sesamfrø og krydr med salt og peber

Tip
Sorte sesamfrø kan erstattes af almindelige sesamfrø, som ristes på en tør pande, til de begynder at give lyd.

Opskrifter og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.