En meget moderne hønsesalat. Chipotlepaste er pasta af tørrede, røgede jalapeno chili. Fås på glas.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Kylling
Pensl kyllingebrysterne med lidt olie, og grill dem på en varm grillpande. Følg anvisningerne på pakken - kyllingen skal være gennemstegt. Drys med salt. Skær kyllingebrysterne i skiver.  

Dressing
Rør eddike, citron, honning, chipotle, olie og skalotteløg. Rør til sidst hindbærrene i - de må gerne splatte lidt - og smag til med salt.

Snit radicchioen fint, og vend den med rucola og babyspinat. Flæk agurken, og skrab kernerne ud med en teske, og skær den i skrå skiver. 

Anret salaten med agurk, hindbær og kylling.

Dryp salaten med dressingen, og servér straks med brød til.

Opskrift og styling: Venligst udlånt af Louise Lorang
Foto: Anders Schønemann

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Salat med kylling og spicy hindbærdressing

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.