Skab madglæde og lad børnene nippe og blande deres salat som de har lyst

Tilberedning

ca. 30 minutter - 4 personer

Kog risene som angivet på emballagen. 

Knæk den nederste træede end af aspargesene. Rul en skive bacon omkring hver asparges og læg aspargesene på en bageplade med bagepapir. Steg dem i ovnen ved 200 grader varmeluft i ca. 12 min. til bacon er sprød.

Skær laksen igennem på langs, så der bliver to stykker af hver laksebøf. Træk laksen på spyd. Pensl med lidt olie og grill laksen på en varm grillpande (eller steg i ovnen) et par minutter på hver side, til laksen er mør.

Skær agurken i stave. Bælg ærterne. Fordel ris, agurk, cherrytomater og ærter i skåle. Server med asparges og laksesticks. 

 

Opskrifter og styling Lone Kjær

Foto Anders Schønnemann 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.