En klassiker der er blevet lidt grønnere og sundere.

Tilberedning

15 minutter - 2 personer

Smør brødene med pesto. Læg ost på halvdelen og tomatskiver samt skinke på de andre. Læg spinaten oven på skinken og klap sammen med ost.

Rist eller grill dem på begge side til de er gyldne og osten smeltet.

Halver diagonalt og server.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft 

 

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.