Skal det gå stærkt, så brug naanbrød som pizzabund og top med sprød agurk, parmaskinke og masser af basilikum. Det er langt hurtigere end at ringe efter en pizza.

Tilberedning

30 min - 4 pers

Fordel naanbrødene på to bageplader med bagepapir. Pensl brødene med olivenolie. Skyl og hak persillen. Skær mozarella i skiver og fordel på brødene.  Drys med persille og krydr med salt og peber.
Bag naanbrødene i ovnen ved 225 grader varmeluft  i ca. 10 min.

Skær agurken i strimler med en kartoffelskræller.
Fordel parmaskinke, agurk, oliven og basilikum på de lune pizzabunde.

Tip
Til de voksne kan man supplere med radiser i skiver og rå grønne asparges
I stedet for parmaskinke kan du bruge røget laks.

Frugt og grønt pr. person: ca. 75g

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.