Der er masser af grønt i denne wok og du savner overhovedet ikke kød. Pas på med mængden af den grønne karrypasta. Tilsætter du for meget, bliver wokretten meget stærk og måske også for stærk.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Fjern det mest grove af stokken. Resten af stokken lader du bare sidde. Del broccoli i buketter. Skrub eller skræl gulerødderne og skær dem igennem på langs.

Fjern stok og de yderste blade af spidskålen og snit den fint.

Varm olien i en wok og rist karryen heri. Tilsæt friskrevet ingefær og presset hvidløg. Tilsæt broccoli, gulerødder og kål og steg ved god varme i ca. 5 minutter, mens der vendes godt rundt i grønsagerne.

Smag grønsagerne til med fiskesauce og limesaft. Top med snittet forårsløg og hakkede peanuts. Server med kogte nudler og drys krydderurter over.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.