Der er sommer, masser af smag og en dejlig lethed over denne salat. Trænger familien til mere end bare en salat, kan den serveres som fyld i pitabrød.


Tilberedning

Ca. 30 min. + kogetid - 4 personer

Kog bulguren som angivet på emballagen og afkøl.

Kog kyllingen i bouillon i ca. 30 min. Hæld bouillonen fra og gem det. Findel kyllingen og spæd til med lidt af bouillonen, så kyllingen bliver saftig.

Skyl salaten og slyng tør. Halver agurken og skær i skiver. Skyl og nip jordbærrene og halver. Vend bulgur med kylling, salat, agurk, jordbær og friskbælgede ærter.

Pisk fløden til en let skum. Vend med citronsaft og smag til med sukker og peber. Dryp dressingen over salaten inden servering.

TIP Kylling kan erstattes af findelt røget makrel og flødedressingen af rygeost rørt lind med yoghurt naturel.

TIP Varier evt. salaten med en rest kogte nye kartofler i stedet for bulgur. 

 

Opskrifter og styling Lone Kjær

Foto Anders Schønnemann

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.