Anderledes og super lækker måde at tilberede gulerødder på. Servér for eksempel til et stykke ovnbagt laks.

Tilberedning

15 min - 4 pers

Skræl gulerødderne og skær dem i skiver på skrå. Varm olien på en stor pande. Tilsæt karry og spidskommen og dernæst gulerødderne. Steg ved god varme under omrøring. Steg i ca. 5 min. Tilsæt ingefær, appelsinsaft og hakkede abrikoser og lad appelsinsaften fordampe. Steg yderligere et par minutter og vend nu med hakket koriander. Krydr med salt og peber og server straks.

Opskrift & styling: Lone Kjær. Foto: Line Falck

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.