Årets græskarsuppe koges på mild hokkaido tilsat et spicy asiatisk twist. Server suppen med en sprød lækker topping af lynstegt kål.


Tilberedning

30 min. - 4 pers.

Skær græskarkødet i tern ca. 2 x 2 cm. Pil og hak løget.
Varm olien i en gryde, tilsæt karrypasta og svits løg, presset hvidløg og ingefær et par minutter. Tilsæt græskar og hæld bouillon på. Lad suppen simre under låg ved svag varme i ca. 20 min. til græskarkødet er mørt.

Tag gryden af varme og blend til en ensartet suppe. Sæt gryden tilbage på varmen. Tilsæt kokosmælk og varm suppen op. Smag suppen til med salt, peber og limesaft.

Fjern de yderste blade og stokken fra kålen og snit kålen fint. Skær æblerne i skiver. Varm olien på en pande og steg kålen ved god varme. Tilsæt sojasauce og vend rundt. Tilsæt æbler og tag kålen af panden før den vendes med sesamfrø, finthakket koriander og peanuts. 

Server suppen med sesamkål og naanbrød.

Foto og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.