Hjemmelavet pizza, som er super nem at lave og som smager meget bedre end købe-udgaven.

Tilberedning

15 min - 4 personer

Læg pizzabunden på bagepapir på en bageplade. Smør tomatpuré på den. Fordel skinke og ost over.

Stil pizzaen i ovnen ved 225 gr. 15-18 minutter på midterste ovnribbe.

Skyl rucolasalaten, afdryp den godt og fordel den over den bagte pizza.

Energi pr. person: 2000 kilojoule
Energifordeling:
Protein: 22 g- 19 %
Kulhydrat: 67 g- 57 %
Fedt: 13 g - 24 %
Grønsager pr. person: 275 g

Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard
Fotograf: Peter Kam

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.