Er i pizzasultne, og det skal gå lidt stærkt, så prøv disse supernemme pizzaer med sprød blomkål på toppen.

Tilberedning

30 minutter - 4 personer

Fordel tortillaerne på bagepapir på et par bageplader.

Varm 1 spsk olivenolie op på en pande og svits kødet til det har skiftet farve. Tilsæt tacosaucen og kog kødsaucen 5 minutter. Rør jævnligt i det. Smag til med salt og peber.

Skær blomkålen midt over. Skær nu de halve blomkål i tynde skiver.

Fordel kødsaucen på pizzaerne. Fordel blomkålsskiver over. Drys revet ost og oregano over. Dryp med olivenolie.

Bag pizzaerne ca. 15 minutter ved 225 grader på midterste ovnribbe. Bruger du varmluft, skal de bage ved 215 grader.

Fordel halve cherrytomater og evt. frisk koriander over de bagte pizzaer.

Opskrifter og styling: Bente nissen Lundsgaard, foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.