Lækre tortillaer serveres her som sandwich lige til at tage med på tur eller til at spise en lun sommeraften på terrassen.

Tilberedning

30 min - 4 personer / 4 sandwich

Fjern de yderste blade og stokken fra kålen. Snit kålen fint. Drys med salt og sukker og kram den godt.

Rør olie med eddike, sennep og honning og vend i kålsalaten.

Knæk den nederste træede ende af aspargesene og damp dem i 2 min. Afdryp og afkøl asparges, før de skæres i snitter. Skær agurken i små tern. Hak basilikum. Vend asparges, agurk og basilikum i spidskålssalaten.

Fjern skind fra laksen og del den i flager.

Fordel fuldkornstortillaer på bageplader med bagepapir. Drys med ost og lun dem i ovnen ved 175 grader i ca. 8 min. til osten er lige netop smeltet.

Fordel spidskålsalat og laks på den ene halvdel af tortillaerne og fold dem sammen. Skær tortillaerne over.

TIP: I stedet for basilikum kan du bruge frisk koriander.

Opskrifter og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.