Wokretter smager altid uforskammet godt, og igen er det nem mad og en lækker måde, at servere mange grøntsager på.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Skræl gulerødderne og skær i tændstiktynde strimler. Snit peberfrugten i strimler. Skyl spinaten og slyng den tør. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. 

Kog nudlerne som angivet på emballagen og afdryp.

Varm olien i en wok og steg gulerødder og peberfrugter ved gode varme. Tilsæt chili, presset hvidløg og ingefær og vend godt rundt i grøntsagerne. Steg i ca. 5 minutter til grøntsagerne er næsten møre. Tag grøntsagerne op og hold dem varme.

Varm resten af olien i wokken og steg nudlerne et par minutter. Tilsæt de stegte grøntsager, spinat og hakket koriander. Vend godt rundt.
Smag wokken til med sojasauce og server med drys af cashewnødder.  
 
Tip
Wokretten kan varieres afhængig af sæson, og hvilke grøntsager du har. Prøv fx med kål, sukkerærter, forårsløg og grønne bønner.

Opskrifter og styling Lone Kjær, Foto: Henrik Freek

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Stegte nudler med grøntsager og cashewnødder

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.