En grydret der kan stå klar på en halv time

Tilberedning

30 min - 4 personer

Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Skræl sellerien og skær den i mindre stykker.
Kog kartofler og selleri møre i usaltet vand, ca. 20 minutter. Hæld vandet fra, damp dem tørre og mos dem godt. Smag til med salt, peber og smør.

Brun hurtig kødet i lidt olie af to gange og læg det til side.

Brun champignon 2-3 min. og kom kødet tilbage på panden. Krydr med salt, peber og paprika og tilsæt tomatpure og varm det igennem under omrøring 1 min. Kom cherrytomater, bouillon og fløde ved og lad det koge 4-5 min.

Smag til, jævn evt. med lidt meljævning og server med kartoffel-sellerimos og et godt drys persille.

Tips.
Sellerien i kartoffelmosen kan sagtens erstattes med andre rodfrugter som fx gulerod eller jordskokker. Man kan selvfølgelig også lave mosen kun på kartofler, men grønsagerne gir smag og en mere om dagen.
Smager selvfølgelig også god med ris eller pasta

Opskrifter og styling: Gitte Heidi Rasmussen 
Fotograf Betina Hastoft

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.