Super nem og børnevenlig tomatsalsa til velsmagende kødspid.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær tomaterne i terninger. Pil, og hak hvidløg og rødløg. Hak basilikumbladene. Bland det hele i en skål sammen med olie og krydderier. Lad salsaen trække i køleskabet.

Læg bagepapir i en bradepande og tænd ovnen på 225 grader.

Bland kød med presset hvidløg, spidskommen, salt og peber.

Skyl snackpeberen, og skær den igennem på langs. Fjern kernerne. Skær snackpeberen i tynde, korte strimler, og blad dem i kødet sammem med vand.

Form 8 aflange kødboller.

Stik et træspid i hver kødbolle, og klem den godt fast. Læg kødspiddene i bradepanden. Steg kødspiddene i ovnen i 15 minutter.

Opskrift udviklet af Hanne Birkum-Petersen

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.