Den ultimative tomatsuppe – blød og cremet med et skønt krydret drys af citron, hvidløg og persille.

Tilberedning

45 min - 4-6 personer

Sauter løg og hvidløg i en gryde i olivenolie et par minutter under omrøring.

Hak tomaterne groft og kom dem i gryden med sukker, vineddike og 7,5 dl vand. Bring det hele i kog og lad det snurre ca. 35 minutter. Rør en gang imellem.

Blend og smag suppen til med salt og peber.

Bland ingredienserne til gremolataen.

Server suppen i varme tallerkener med gremolata på toppen

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.