Der kan sagtens komme et dejligt måltid mad ud af det, hvis du mikser friske råvarer med lødig mexicansk halvfabrikata - oplagt hyggemad en fredag aften!

Tilberedning

30 min - 4 personer

Riv gulerødderne.

Svits kødet i en gryde til det har skiftet farve. Kom tacosaucen i. Kog det sammen ca. 5 minutter. Smag til med salt og peber.

Varm de mexicanske tortillas efter anvisning på emballagen.

Fyld dem med reven gulerod, kødsauce og reven ost.

Energi pr. person:
2600 kilojoule
Energifordeling:
Protein: 33 g - 21 %
Kulhydrat: 77 g - 51 %
Fedt: 19 g - 28 %
Grønsager pr. person: ca. 225 g

Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard
Fotograf Peter Kam

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.